ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26–і районні сільські спортивні ігри Козятинщини з футзалу серед жіночих команд

Дата: 12.02.2018 10:06
Кількість переглядів: 860

Фото без опису

Сім територіальних громад взяли участь у 26–х районних сільських спортивних ігор Козятинщини з футзалу серед жіночих команд: Глуховець, Білопілля, Дубових Махаринець, Махнівки, Михайлина, Перемоги та Самгородка. 
У першій групі учасників змагань глухівчанки перемогли своїх суперниць із Білопілля та Дубових Махаринець. У другій групі команд боротьба за першість велась до останнього матчу. Три команди- Перемоги, Михайлина та Самгородка, набрали однакову суму очок - 4. Тільки закращими показником забитих та пропущених м'ячів, на перше місце піднялись михайлінські футлалістки, самгородчанки - другі. Команда Махнівки зіграла зі всіма суперниками внічию і залишилася на останній позиції.
У грі за 3-4 місце зустрілись команди Д. Махаринець та Самгородка. Фінальний свисток зафіксував нічийний результат-2:2. У серії післяматчевих пенальті точнішими виявились дівчата з Дубових Махаринець - 5:3. А в матчі за перше- друге місце глухівчанки, з рахунком 2:0, переграли своїх опонентів з Михайлина.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь