Оголошення про наявність вакантної посади провідного спеціаліста відділу соціального захисту населення та охорони здоров'я Глуховецької селищної ради

Дата: 18.10.2024 08:11
Кількість переглядів: 27

Відповідно до Закону України від 12 травня 2015 року № 389-VІІІ «Про правовий режим воєнного стану» із змінами, внесеними згідно Закону України від 12 травня 2022 року № 2259-ІХ «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану».

Глуховецька селищна рада оголошує про наявність вакантної посади провідного спеціаліста відділу соціального захисту населення та охорони здорвя Глуховецької селищної ради – 1 (одна) штатна одиниця.

ОПИС ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ: Назва та категорія посади Провідний спеціаліст відділу соціального захисту населення та охорони здоровя Гдуховецькох селищної ради. Посаду віднесено до сьомої категорії посад в органах місцевого самоврядування.

Посадові обов'язки:

  • Відповідно до вимог чинного законодавства відповідає за роботу у сфері соціальної підтримки громадян пільгових категорій
  • Веде облік пільгових категорій громадян, внутрішньо переміщених осіб, підтримує його в активному стані шляхом перевірки та внесення відомостей про вибуття осіб та смерть.
  • Проводить роботу з прийому та реєстрації заяв і повідомлень про вчинення насильства, координації заходів реагування на факти вчинення насильства, торгівлі людьми, надання допомоги і захисту постраждалим особам, роботу з кривдниками.
  • Є секретарем опікунської ради при виконавчому комітеті Глуховецької селищної ради. Проводить роботу щодо розгляду питань стосовно опіки і піклування на опікунській раді, веде облік вищезазначених осіб.
  • Здійснює аналіз проблемних питань , готовить пропозиції та відповідні проєкти змін до місцевих програм у сфері соціальної підтримки ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць, сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, внутрішньо переміщених осіб, осіб, що опинились в складних життєвих обставинах.
  • Розглядає звернення громадян в межах своїх повноважень та готує обґрунтовані відповіді. Готує необхідні документи та звітність згідно посадових обов’язків.
  • Здійснює інші функції, передбачені законодавством та покладені на нього начальником відділу. Проводить перевірку достовірності поданих документів. Ознайомлюється з нормативно-правовими документами, що відносяться до його компетенції.

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта не нижче ступеня бакалавра.
  • Вільне володіння державною мовою.
  • Без вимог до стажу роботи.

Вимоги до професійної компетентності:

  • Високий рівень відповідальності та стресостійкості.
  • Емпатія та здатність до роботи з вразливими групами населення.
  • Етичність і доброчесність у виконанні посадових обов’язків.

Необхідні ділові якості:

  • Високий рівень відповідальності та організованості.
  • Комунікабельність та вміння ефективно спілкуватися з різними категоріями населення.
  • Навички ведення діловодства та роботи з документацією.
  • Здатність працювати в команді та самостійно приймати рішення.
  • Уміння працювати з комп’ютером Володіння сучасними інформаційними технологіями, зокрема офісними програмами Microsoft Office (Word, Excel, Power Point), електронною поштою та спеціалізованими програмами для роботи з документами; володіти навичками роботи з інформаційно-пошуковими системами в мережі Internet; знання сучасних технологій з електронного урядування.

Професійні знання: Знання законодавства Документи, які регламентують діяльність провідного спеціаліста відділу соціального захисту населення Глуховецької селищної ради: Зовнішні документи: Конституція України; закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про засади запобігання та протидії корупції», «Про доступ до публічної інформації», «Про соціальні послуги», «Про охорону праці»; правила пожежної безпеки України та інші Закони України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази і розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти, що стосуються розвитку соціальної сфери. Внутрішні документи: розпорядження селищного голови; рішення сесії та виконавчого комітету селищної ради; положення відділу соціального захисту населення Глуховецької селищної ради; посадова інструкція провідного спеціаліста відділу соціального захисту населення Глуховецької селищної ради.

Контактний тел.: 0633344991


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь