ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спортивна громадськість Глуховець майже всю зиму з нетерпінням чекала вихідних

Дата: 14.03.2018 10:55
Кількість переглядів: 707

Спортивна громадськість Глуховець майже всю зиму з нетерпінням чекала вихідних, щоб повболівати за свою улюблену команду, що грала у відкритій першості Бердичівщини з футзалу.
Гравці команди «АКВ», тренери та вболівальники були дуже вдячні місцевому підприємству та Бердичівській Асоціації Футзалу на чолі з нашим земляком С. Лужанським за можливість грати в сильному чемпіонаті. Комфортні умови, об’єктивне суддівство сприяли тому, що всі отримували задоволення від гри. Звичайно, дуже приємно, що команда перемогла, але якоїсь зверхності до інших ніхто не відчував. На кожну гру команда налаштовувалась дуже відповідально, а ігри з прямими конкурентами за першість проходили завжди в напруженій, але коректній боротьбі, до речі, наша команда була однією з найдисциплінованіших в турнірі.
Урочистості, присвячені завершенню чемпіонату, гравцям команди «АКВ» запам’ятаються надовго. Красивий кубок, медалі, грамоти та море задоволення отримали вони від організаторів турніру.
І ось, як грім серед ясного неба стаття в одному із часописів Козятинщини, в якому ведеться про якийсь негатив з боку гравців до організації чемпіонату. Не хочеться переповідати всю ту ахінею, тому що вона не варта уваги істиних любителів футболу. Гравці, тренери та вболівальники обурені тим, що написано в статті. Вона наводить на думку, що комусь дуже кортить розсварити команду з нашими сусідами, хоча нам всім можна повчитися в них в організації та проведенні спортивних заходів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь