ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прийом громадян працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Дата: 21.02.2018 14:12
Кількість переглядів: 821

20 лютого працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено ряд робочих зустрічей, а саме: з головою Глуховецької об’єднаної територіальної громади Олександром Амонсом, заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Дрижук, а також з бібліотекарем селища Глухівці.

Під час розмови, працівники центру проінформували, щодо Всеукраїнського просвітницького проекту Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!" та наголосили, що  мета проекту - сформувати нову правову свідомість шляхом інформування громадян про їхні права та механізми їх захисту.

Результатом проведених зустрічей стало підписання Меморандуму з головою громади про спільну діяльність з надання безоплатної правової допомоги та презентовано інформаційні матеріали на правову тематику з контактами місцевого центру.

В Глуховецькій СЗШ І-ІІІ ст. для учнів 7 класів працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено вікторину на тему: «Права та обов’язки громадян», метою якої є навчити дітей жити по закону, поважати закон і виконувати його. Під час заходу діти показали високий рівень знань своїх прав.

По завершенню усім присутнім надано інформаційні друковані матеріали з контактами органів БПД.

Учням  Глуховецькій СЗШ І-ІІІ ст.. школи проведено лекції на тему: «Протидія насильства в сім’ї та запобігання дискримінації» «Шкільний булінг: вирішення цієї проблеми».

Для учнів 7 класів працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено лекції на тему: «Протидія насильства в сім’ї та запобігання дискримінації» «Шкільний булінг: вирішення цієї проблеми».

Метою заходу стало обговорення питання щодо протидії насильства в сім’ї, визначення його видів та обставин, за яких діти можуть стати жертвами насилля, а також що таке булінг, та як запобігти його виникненню. 

Під час заходу було повідомлено про Всеукраїнський просвітницький проект Міністерства юстиції України "Я МАЮ ПРАВО!".

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь