ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Дата: 09.05.2018 13:24
Кількість переглядів: 730

Вітаємо з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Щиросердно бажаємо Вам міцного здоров'я, добра й благополуччя. Нехай в вашій домівці завжди панують мир, спокій та достаток.
Дорогі визволителі, шановні ветерани! Від усього серця вітаємо Вас з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні.
Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю. Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь війни, бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь