ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реалізація проекту "Капітальний ремонт дорожнього покриття тротуару по вул. Шкільна та влаштування острівців безпеки на перехресті по вул. Шкільна-Героїв майдану смт. Глухівці"

Дата: 11.06.2018 15:06
Кількість переглядів: 774

Мешканці смт. Глухівці останні два роки могли спостерігати будівельні роботи по вул. Шкільна та Героїв Майдану. Так, у 2017 році було побудовано тротуарну доріжку по вул. Шкільна. У 2018 році проводились роботи по капітальному ремонту перехрестя вулиць Шкільна та Героїв Майдану. 
Станом на 10 червня Глухівчани можуть спостерігати відновлене дорожнє покриття на перехресті, влаштовані острівці безпеки та організований рух транспорту по колу. Ці заходи спрямовані на підвищення безпеки руху та зниження швидкості транспорту. 
Ініціатором та основним партнером співфінансування проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття тротуару по вул. Шкільна та влаштування острівців безпеки на перехресті по вул. Шкільна-Героїв майдану смт. Глухівці Козятинського району Вінницької області» виступає ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство». 
В якості надання благодійної допомоги селищу підприємство виконало масштабну реконструкцію перехрестя. 
Висловлюємо щиру подяку керівництву ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» від мешканців селища та надіємось на подальшу плідну співпрацю!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь