ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення!!!

Дата: 04.12.2018 11:10
Кількість переглядів: 643

У зв’язку з введенням в дію Указу Президента України від 26.11.2018 року №392/2018 «Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні» та з метою перевірки готовності та набуття спроможностей щодо виконання заходів формування військових частин територіальної оборони, Генеральним штабом Збройних Сил України сплановано практичне відмобілізування окремих військових частин (підрозділів) територіальної оборони для проведення навчальних зборів.
Козятинському районному військовому комісаріату визначено завдання щодо відмобілізування та проведення навчальних зборів з особовим складом підрозділів територіальної оборони в період з 05 по 11 грудня 2018 року на базі Глуховецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини. 
З 01 грудня 2018 року Козятинським районним військовим комісаріатом озпочалось оповіщення та виклик військовозобов’язаних до військового комісаріату для уточнення облікових даних.
Військовозобов’язаним, яким врученні повістки, повинні з’явитися до комісаріату 05 грудня 2018 року до 9-00. Після формування підрозділів батальйону територіальної оборони з військовозобов’язаними призваними на збори, будуть проведенні заняття з вогневої підготовки (виконання практичних стрільб), тактичної підготовки, інженерної підготовки та обороні важливих об’єктів, блок-постів та інше. 
На даний час здійснюються заходи по підготовці та всебічному забезпеченні навчальних зборів. 
Військовий стан – це не оголошення війни, а особливий правовий режим, що вводиться в Україні у випадках збройної агресії проти України, нападу на неї, а також якщо існує небезпека для незалежності та територіальної цілісності держави.
Козятинський районний військовий комісар звертається до усіх військовозобов’язаних та громадян міста Козятина та Козятинського районну проявити свідомість, відповідальність в забезпеченні обороноздатності держави, прибути за викликом до військового комісаріату та прийняти участь в навчальних зборах. Це безпека нашого краю, наших дітей, наших сімей.

Козятинський РВК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь