ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку для громадського обговорення

Дата: 28.11.2019 12:27
Кількість переглядів: 554

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

1. Повна назва документа державного планування: Генеральний план смт. Глухівці Козятинського району Вінницької області.

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Глуховецька селищна рада району Козятинського області.

3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до ст. 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» громадське обговорення звіту про стратегічну екологічну оцінку у складі Генерального плану смт. Глухівці Козятинського району Вінницької області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 28.11.2019року на сайті Глуховецької селищної ради Козятинського району Вінницької області (http://gluhovecka. gromada.org.ua/), та триватиме до 29.12.2019 р.

б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до звіту із стратегічної екологічної оцінки. Усі зауваження і пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань -громадські слухання генерального плану відбудуться 13.12.2019 р. у приміщенні Глуховецької СЗШ 1-111 ст. (актова зала) за адресою: смт Глухівці, вул. Шкільна,4, початок слухань о 16.30 год.

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися зі звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування - 22130, Вінницька обл. Козятинський район, смт. Глухівці, вул. Шкільна, 41, тел.31-523. 31-524.

д) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси, строки подання зауважень і пропозицій - 22130, Вінницька обл. Козятинський район. Смт. Глухівці. вул. Шкільна, 41 тел. 31-523, 31-524, e-mail: alexwest72@ukr.net. Зауваження та пропозиції до звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

є) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, інформації пов язаної зі здоров'ям населення, що стосується документа державного планування- Департамент агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА, виконком Глуховецької селищної ради Козятинського району Вінницької області.

4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування - відсутня.

 

Додатки:

1. Звіт про стратегічну оцінку (Охорона навколишнього природного середовища).

2. Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку.

3. Генеральний план селища міс типу Глухівці (частина 1).

4. Генеральний план селища міс типу Глухівці (частина 2).

5. Генеральний план селища міс типу Глухівці (частина 3).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь