ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вдячність за благодійну допомогу

Дата: 10.04.2020 13:09
Кількість переглядів: 713

Глуховецька селищна рада та колектив КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глуховецької селищної ради» висловлюють найщирішу вдячність організаціям та приватним підприємцям, які в цей важкий час, надали матеріальну допомогу медичному закладу нашої громади.

Дякуємо СВК «Маяк» та Рибаку Миколі Станіславовичу за допомогу у розмірі 10 000 грн., ТОВ «Агрофірма «Світанок» та Мельнику Миколі Васильовичу за допомогу у розмірі 10 000 грн., ПП «Гурівецьке» за допомогу у розмірі 10 000 грн., ПП «Андрійчук» за надані засоби дезінфекції (спирт, гліцерин).

Висловлюємо щирі слова вдячності приватним підприємцям Кирилюк Олені Миколаївні за допомогу у розмірі 1 000 грн., Шелухіній Яні Марківній за допомогу у розмірі 1 000 грн., Іщук Людмилі Мечіславівній за допомогу у розмірі 1 000 грн., Зільберман Тетяні Миколаївні за придбання рукавичок, шприців, спирту та засобів дезінфекції на суму 1 000 грн.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців об’єднаної територіальної громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіляких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

Глуховецька селищна рада та колектив КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глуховецької селищної ради» звертається до підприємств та організацій, приватних підприємців долучитися до підтримки закладу охорони здоров’я нашої громади. Було розпочато благодійний збір коштів для придбання та забезпечення засобами індивідуального захисту медичного та обслуговуючого персоналу, дезінфікуючих засобів для боротьби проти коронавірусу.

Загроза поширення COVID-19 вимагає не тільки ефективних дій влади, але й об’єднання зусиль громадськості, медиків, бізнесу, благодійників, усіх небайдужих громадян.

Бажаємо Вам здоров'я!

З повагою, голова Глуховецької об'єднаної територіальної громади Олександр Амонс.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь