Привітання з Днем Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні

Дата: 09.05.2020 14:46
Кількість переглядів: 599

9 Травня — не тільки прекрасний весняний день, але й незабутня, пам’ятна дата — День Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися в ноги і подякувати за мирне небо над нашими головами. В це свято ми відчуваємо багато різних емоцій: радість, гордість, сум, смуток. Незважаючи на те, що цей день все далі йде в глибину років, перемога має величезне історичне значення для нашої Батьківщини.

Вітаємо з цим великим і радісним днем, з святом Перемоги. Від душі бажаємо всім серцем пишатися героями Батьківщини і ніколи не забувати про теплі слова подяки ветеранам. Нехай ніколи не буде похмурих хмар на небі і страшного свисту куль у повітрі, нехай кожен день нашого мирного життя дарує нам справжнє щастя, радість і добрі посмішки.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь