ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відзначення за високі досягнення у навчанні випускників загальноосвітніх закладів Глуховецької ОТГ

Дата: 26.06.2020 09:03
Кількість переглядів: 878

В Глуховецькій громаді існує традиція відзначати за високі досягнення у навчанні випускників загальноосвітніх закладів.

Так і цього року за поданням відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради на засіданні виконавчого комітету Глуховецької селищної ради було прийнято рішення про відзначення грошовими винагородами випускниць Глуховецької СЗШ I-III ступенів 2020 року Безнощук Валентину Сергіївну та Огороднійчук Тетяну Олександрівну.

Випускниці мають значні здобутки у навчанні. Переходячи із класу в клас, нагороджувалися похвальними листами та в подальшому будуть нагороджені золотими медалями «За високі досягнення у навчанні».

Є щорічними учасницями Всеукраїнських предметних олімпіад і Міжнародних конкурсів учнівської та студентської молоді ім. П.Яцика та ім. Т.Г.Шевченка.

Валентину Безнощук вчителі характеризують як старанну та відповідальну ученицю, вона є активним учасником громадського життя школи. Захоплюється іноземними мовами, правознавством, українською мовою та літературою, історією. Займається танцями, була учасницею танцювального колективу «Подільський вітерець» Глуховецького будинку культури.

В 2018-2019 н.р. в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад Безнощук Валентина зайняла ІІІ місце з англійської мови.

З перших днів навчання в школі вчителі помітили старанність та наполегливість учениці Огороднійчук Тетяни. Її гострий розум та працьовитість дали свою позитивні результати, учениця навчається на відмінно. І як результат цієї наполегливості та цілеспрямованості - це найвищі досягнення у районних та обласних етапах олімпіад з різних предметів.

В 2016-2017 н.р. Тетяна разом з іншими учнями школи змагалася в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад та виборола 4 призових місця: з англійської мови та історії – перші місця, з інформатики та німецької мови – 2 місця. В ІІІ етапі (обласному) – 3 місце з історії.

В 2017-2018 н.р. учениця мала 8 призових місць в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад: з української мови і літератури, англійської та німецької мови – перші місця, з фізики та інформатики– другі місця, з історії, географії, правознавства – треті місце. В ІІІ (обласному ) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад зайняла ІІІ місце з української мови.

В 2018-2019 н.р. в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад – 4 призових місця: англійська мова – 1 місце, українська мова та історія – другі місця, біологія – 3 місце. В ІІІ (обласному ) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад зайняла ІІІ місце з української мови. В ІІ (районному) етапі Міжнародного конкурсу учнівської молоді ім. П.Яцика Тетяна зайняла 1 місце, В Міжнародному конкурсі учнівської та студентської молоді ім. Т.Г.Шевченка – 3 місце.

В 2019-2020 н.р. в ІІ (районному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад Тетяна виборола 4 призових місця: з української мови і літератури та англійської мови – перші місця, з історії – 3 місце, з біології – 2 місце.

Вітали випускниць селищний голова Олександр Амонс та представник ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» Катерина Петренко, які вручили їм квіти та грошові винагороди.

Пишаємось нашими дівчатами, їхніми досягненнями та перемогами та бажаємо їм здоров'я, успіхів, наснаги та натхнення для їх звершень.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь