ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта Глуховецької селищної ради «Правила утримання домашніх тварин на території Глуховецької селищної ради».

Дата: 02.09.2020 15:10
Кількість переглядів: 520

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту регуляторного акта Глуховецької селищної ради «Правила утримання домашніх тварин на території Глуховецької селищної ради».

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань повідомляємо про оприлюднення проекту рішення селищної ради «Правила утримання домашніх тварин на території Глуховецької селищної ради» та аналізу його регуляторного впливу.

Розробником зазначеного проекту регуляторного акту є Глуховецька селищна рада.

Необхідність та важливість прийняття цього регуляторного акту обумовлена перебуванням великої кількості безпритульних тварин на території ОТГ, що у свою чергу призводить до погіршення його санітарно-епідеміологічного та екологічного стану, якості життя мешканців і гостей громади, загибелі тварин та жорстокого поводження з ними.

Проект рішення селищної ради «Правила утримання домашніх тварин на території Глуховецької селищної ради» та аналіз його регуляторного впливу буде оприлюднено 9 серпня 2020 року шляхом розміщення на офіційному сайті Глуховецької об’єднаної територіальної громади  http://gluhovecka.gromada.org.ua/ у розділі Регуляторна діяльність/Проекти рішень регуляторних актів та аналізи регуляторного впливу. 

Строк прийняття пропозицій та зауважень до проекту рішення селищної ради «Правила утримання домашніх тварин на території Глуховецької селищної ради» та аналізу його регуляторного впливу становить один місяць з дня їх оприлюднення.

Пропозиції та зауваження до проекту зазначеного рішення та аналізу його регуляторного впливу будуть прийматись селищною радою за адресою: 22130, вул. Шкільна 41, смт Глухівці, Козятинський район, Вінницька область та/або на електронну адресу: alexwest72@ukr.net

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь