ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підписано меморандум про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції та Глуховецькою селищною радою

Дата: 09.02.2021 18:42
Кількість переглядів: 1674

Із процесом децентралізації та створенням територіальних громад в Україні розпочато глобальний проєкт «Поліцейський офіцер громади».

«Я ТУТ» - з таким меседжем проєкт «Поліцейський офіцер громади» був ініційований у 2018 році і офіційно стартував 29 травня 2019 року, коли 34 поліцейських офіцерів громади розпочали службу в 22-х територіальних громадах Дніпропетровської області.

Наразі на території 18 областей держави у 231 територіальній громаді вже працює 364 поліцейських у межах проєкту «Поліцейський офіцер громади».

Мета проєкту - забезпечення кожної ОТГ офіцером поліції. Поліцейський офіцер громади - це офіцер поліції, який буде орієнтований на вирішення безпекових проблем саме своєї територіальної громади, запобігатиме вчиненню правопорушень та злочинів, матиме повноваження у розслідуванні кримінальних проступків, контролюватиме напрямок дозвільної системи, безпеку дорожнього руху та буде проводити превентивну роботу з дітьми.

5 лютого відбулось підписання меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції та з головами усіх 59 територіальних громад Вінничини. В заході взяли участь очільник поліції області Іван Іщенко, Голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, Голова Вінницької обласної Ради В’ячеслав Соколовий, Глуховецький селищний голова Олександр Амонс та представники інших територіальних громад.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь