ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання з 95-ти річнем ювілеєм Кравчук Валентину Сергіївну

Дата: 18.03.2021 08:44
Кількість переглядів: 4117

17 березня свій славний 95-ий ювілей відзначила знана та поважна жителька села Жежелів Глуховецької територіальної громади –  Кравчук Валентина Сергіївна.

У цей святковий день зі щирими побажаннями, вітаннями, подарунками, квітами до неї на гостину завітали голова Глуховецької селищної ради Олександр Амонс, староста смт.Бродецьке та с.Жежелів Ігор Ткачук та спеціаліст земельного відділу селищної ради Галина Слюсаренко.

Гості щиро віншували довгожительку подарунками та бажали їй міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку та тепла, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від чималої родини й ще довгих років життя.

Валентина Сергіївна все своє життя працювала фельдшером у фельдшерсько-амбулаторному пункті села Жежелів та опікувалась здоров’ям і медичними проблемами громади.

Сьогодні Валентина Сергіївна живе з дочкою та її сім'єю в своєму рідному селі, в якому пропрацювала все життя. Разом з нині покійним чоловіком виховали дві дочки і сина, має внуків та правнуків.

Ще раз вітаємо ювілярку та її родину з святом, бажаємо всім здоров’я, благополуччя та процвітання. І нехай Господь дарує можливість зустріти ще не один день народження і не один ювілей в колі найближчих та найрідніших з усмішкою, наснагою та оптимізмом.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь