ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведення громадської акції „Запобігти! Врятувати! Допомогти!”

Дата: 07.09.2021 16:16
Кількість переглядів: 4038

Шановні мешканці Козятинщини !

Козятинські рятувальники запрошують всіх бажаючих 18 вересня 2021 року об 11 годині на проведення громадської акції „Запобігти! Врятувати! Допомогти!”

Акція „ Запобігти! Врятувати! Допомогти!” відбудеться на центральній площі м. Козятина по вул. Героїв Майдану біля міського будинку культури. У програму свята ввійдуть наступні заходи: - показові виступи чергового караулу ДПРЧ-11 м. Козятина аварійно-рятувальної служби 101; - показ обладнання та техніки для оперативно-рятувальної служби в різних умовах; Мета проведення акції: - проінформувати населення про діяльність ДСНС України, що направлена на впровадження державної політики у сфері цивільного захисту населення та територій від надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру, особливо в частині запобігання травмування та загибелі людей під час їх виникнення; - привернення уваги широких кіл населення держави до питання цивільного захисту.

 

Козятинський районний відділ Хмільницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області звертається до громадян з проханням в осінньо-зимовий період дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки та нехай тепло у Вашому домі буде безпечним!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь