ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання з Днем селища Глухівці!

Дата: 10.11.2021 08:37
Кількість переглядів: 7159

Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня селища Глухівці!

День народження рідного селища – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні . Це особливе свято, яке об’єднує всіх хто любить своє селище, тих людей, чиєю працею воно створювалось.

День народження рідного села – це свято всіх його жителів, хто в ньому народився і виріс, хто колись переїхав і назавжди залишився, хто в ньому живе і працює сьогодні, це день народження малої Батьківщини.

Ми разом з вами будемо прикладати максимум зусиль, щоб наше селище розвивалося, оновлювалося і змінювалося на краще, зростав його економічний і культурний потенціал.

Усі досягнення, якими багате наше селище, складаються з щоденної праці, знань і талантів кожного жителя і саме в такі свята, кожен відчуває себе частиною великої громади.

В цей святковий день від усієї душі зичимо вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, мирного неба над головою та рідної землі під ногами. Нехай усі починання приносять лише користь та процвітання вашого села. Бажаю, щоб у Вашому селі завжди панував добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра. Нехай щастя та добробут живуть на кожній його вулиці, у кожному домі, у кожній родині. Нехай серця наповнюються гордістю за рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Зі святом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь