ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади головного спеціаліста, відділу бухгалтерського обліку, управління містобудування, архітектурної діяльності, комунальної власності, житлово-комунального господарства, благоустрою та земельних відно

Дата: 06.01.2022 10:42
Кількість переглядів: 356

ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА, 22130, смт. Глухівці, Хмільницького району, Вінницької області, вул. Шкільна, 41, оголошує конкурс на заміщення вакантної посади, посадової особи місцевого самоврядування: головного спеціаліста, відділу бухгалтерського обліку, управління містобудування, архітектурної діяльності, комунальної власності, житлово-комунального господарства, благоустрою та земельних відносин Глуховецької селищної ради.

До участі у конкурсі допускаються особи, які мають:

Вищу освіту відповідного професійного спрямування, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або  державній службі не менше  3  року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3  років, знання вимог чинного законодавства з питань місцевого самоврядування;вільно володіють державною мовою; досконало знають комп’ютер.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за телефоном (043-42)-3-15-23.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь