ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Південне регіональне управління Державної прикордонної служби України інформує!

Дата: 15.09.2022 15:21
Кількість переглядів: 1024

Південним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України здійснюються системні заходи протидії порушенням законодавства України з прикордонних питань в умовах правового режиму воєнного стану.

З березня 2022 року відмічається зростання рівня протиправної діяльності в прикордонні Вінницькій області, що пов’язано з спробами громадян України чоловічої статі призовного віку, залишити територію країни з порушенням правил перетину державного кордону України.

Основна мета цієї категорії громадян – уникнення можливості захищати свій народ. Станом на 30.08.2022 підрозділами регіонального управління виявлено 17948 осіб (порушників та потенційних порушників законодавства), припинено 1454 адміністративних правопорушення, пов’язаних з незаконним перетинанням державного кордону, до контрольованих прикордонних районів не пропущено 14951 потенційного ухилянта, направлено за підслідністю 344 повідомлення про виявлені кримінальні правопорушення. За інформацією оперативних підрозділів регіонального управління розпочато 220 досудових розслідувань, осуджено 6 громадян – організаторів незаконного переправлення осіб через державний кордон.

Звертаємо увагу на необхідність дотримання правил прикордонного режиму.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь