Всеукраїнська акція 16 днів проти насильства триває!!!

Дата: 08.12.2023 12:50
Кількість переглядів: 219

07.12.2023 р. у Глуховецькій селищній територіальній громаді відбувся прес-реліз акції "Червоні лавки "Ні насильству"

У рамках інформаційної кампанії у селищі Глухівці Гуманітарна організація "INTERSOS" у співпраці із Глуховецькою селищною радою у парковій зоні навпроти будинку культури встановили червону лавку з інформаційною табличкою, яка покликана привернути увагу до проблеми гендерно зумовленого/домашнього насильства, підтримати постраждалих осіб та нагадати іншим, що допомога поруч.

Ініціатива реалізована у рамках проекту «Посилення стійкості та захисту внутрішньо переміщених осіб та місцевих громад у Центральній, Південній та Східній Україні», який фінансується УВКБ ООН, Агентством ООН у справах біженців.

У 24 громадах Вінницької області працюють Мобільні команди Гуманітарної організації " INTERSOS " які надають психосоціальну допомогу внутрішньо переміщеним особам та людям, що постраждали від війни, в тому числі від гендерно зумовленого чи домашнього насильства. Одним із способів запобігання насильства є інформування кожної людини про її право на вільне від насильства життя. Саме тому Гуманітарна організація "INTERSOS " підтримує ініціативу "Червона лавка" як один із дієвих форм інформаційної кампанії.

За консультаціями до Мобільної команди "INTERSOS" можна звертатися за телефоном: +38(096)1488414.

Нагадуємо про основні телефонии/гарячі лінії у Вінницькій області, за якими можна звернутись по допомогу в разі домашнього та/або гендерно зумовленого насильства:

  • Поліція 102.
  • Лінія довіри з попередження , домашнього насильства у Вінницькій області - 0 800 75 04 75 (цілодобово)
  • Вінницька обласна мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі - 068 586 03 55, 097 578 82 89 (09:00-18:00)

По закінченню офіційної частини заходу, з метою розповсюдження інформаційних буклетів, була проведена вулична акція.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь