ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

21 Лютого, 2018 р., 15:02
Приймаємо на роботу працівника за сумісництвом. На які головні моменти треба звернути увагу?
21 Лютого, 2018 р., 15:01
Відповідає Головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраці у Вінницькій області Круликівський І.А.
21 Лютого, 2018 р., 14:12
20 лютого працівниками Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександром Комаром, Мариною Кобернюк та Аліною Бондарчук проведено ряд робочих зустрічей, а саме: з головою Глуховецької об’єднаної територіальної громади Олександром Амонсом, заступником директора з навчально-виховної роботи Людмилою Дрижук, а також з бібліотекарем селища Глухівці.
20 Лютого, 2018 р., 18:54
Згадаємо сьогодні в своїх молитвах, Героїв Небесної Сотні,які віддали свої душі та тіла за нашу Неньку Україну. Царство їм Небесне ,низький уклін родинам.Також всіх згадаємо воїнів АТО,які обороняли Україну від агресора та віддали свої життя.Вони хотіли бачити Україну вільною від ворога,тому нам живим потрібно незабувати за що загинули наші Мужні Герої ми повинні разом зробити Україну вільною тому,що ми відійшли від курсу.Зараз в Україні дуже велика проблема є ворог агресор,і є ворог внутрішній ,який наносить шкоду Україні.Незабуваймо про це.
17 Лютого, 2018 р., 18:43
17.02 в приміщенні спортивної зали Бродецького ЗНВК відбулися зональні змагання з волейболу в яких взяли участь команди Бродецької селищної ради, Глуховецької об'єднаної територіальної громади та Махнівської сільської ради. Команда Глуховецької територіальної громади зайняла друге місце, програвши команді Бродецького та обігравши команду Махнівки забезпечила собі участь у наступному етапі змагань.
16 Лютого, 2018 р., 15:23
14 лютого 2018 року відійшла у Вічність добра, чуйна, гарна людина, любляча мати, кохана дружина, наша односельчанка Пустовіт Людмила Іванівна. Вона прожила нелегке, але сповнене надії життя. Важка  хвороба передчасно забрала її в родини. В пам’яті односельчан Людмила Іванівна залишиться невтомною  трудівницею, шанованою вчителькою, мудрою порадницею.
14 Лютого, 2018 р., 09:06
ВІТАЄМО З ДНЕМ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА!!!
14 Лютого, 2018 р., 09:04
21 лютого 2018 року в приміщенні Глуховецької селищної ради відбудеться засідання 3 сесії 7 скликання депутатів Глуховецької селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь