ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2018 р., 13:27
Компанія, ТОВ «М-2», збирається побудувати теплову електричну станцію на 6 МВт, на території Глуховецької об’єднаної територіальної громади. На станції будуть встановлені парові казани, що працюють на біомасі, соломі і проблемних відходах сільського господарства, які підлягають утилізації.
09 Травня, 2018 р., 13:24
Вітаємо з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Щиросердно бажаємо Вам міцного здоров'я, добра й благополуччя. Нехай в вашій домівці завжди панують мир, спокій та достаток. Дорогі визволителі, шановні ветерани! Від усього серця вітаємо Вас з Днем Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Багато років минуло від незабутнього травня 1945 року, але й сьогодні величний подвиг захисників і визволителів залишається невичерпним джерелом патріотизму, вірного служіння своєму народу. У цей славний день ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки. Ми уславлюємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога. Важко знайти слова, якими можна було б передати всю вдячність за Ваш безсмертний подвиг переможців у найжорстокішій війні. Ми у вічному боргу перед Вами, за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які Ви виявили в боях за рідну землю. Вітаючи всіх, хто пройшов крізь вогонь війни, бажаємо міцного здоров’я, родинного благополуччя, довгих літ щасливого та мирного життя
07 Травня, 2018 р., 18:11
Скiльки iснує свiт - стiльки й iснують вiйни. Свiт дiлили, передiляли, знову дiлили... Жодна держава не iснує вiчно: то приєднується до чогось, то вiддiляється, то її знищують. Iде безкiнечний передiл свiту.
04 Травня, 2018 р., 14:36
ШАНОВНІ ГЛУХІВЧАНИ!
04 Травня, 2018 р., 13:59
Весна - прекрасна пора року, природа пробуджується від зимової сплячки, зелена травичка, квітучий бузок, співають пташки, сонечко гріє ... Але не варто так розслаблятися, пам'ятайте, весна - це пора пробудження не тільки "чудової" природи, але і паразитів, особливо, це стосується кліщів.
04 Травня, 2018 р., 13:58
Із настанням теплої погоди природні пожежі стають для навколишнього середовища справжнім лихом. Навесні торішня трава швидко висихає і легко загоряється від сірника, цигарки. Мешканці приватних житлових будинків та дач активно починають наводити лад у домогосподарствах, спалюючи гілки, суху траву та різний непотріб. Дуже часто вогонь виходить з-під контролю людини. Такі пожежі швидко поширюються, особливо у вітряні дні. Вони завдають шкоду як господарствам так і лісовим насадження. Зупинити вогонь, що набрав сили, буває  дуже непросто.
03 Травня, 2018 р., 09:13
Презентація проекту будівництва тепло-електростанції в смт. Глухівці Вінницької області.
02 Травня, 2018 р., 10:28
Шановні жителі Глуховецької об'єднаної територіальної громади!
27 Квітня, 2018 р., 12:23
Пожежі в театрах, концертних залах, на  дискотеках і стадіонах, в супермаркетах, на ринках,  підприємствах та в навчальних закладах небезпечні і жахливі своїми наслідками. Особливо небезпечна пожежа тоді, коли  людину, яка потрапила в непередбачувану ситуацію та немає відповідної підготовки, охоплює паніка. З історії великих трагічних пожеж ми знаємо, що люди під час пожежі отримують травми і гинуть не стільки від диму і вогню, скільки від дій, вчинених натовпом - виявляються розчавленими натовпом під час панічної втечі з палаючого приміщення.
27 Квітня, 2018 р., 12:19
Статистика свідчить про те, що у місцях, де збирається дуже багато людей, тобто під час масових заходів, некеровані   дії окремих осіб  можуть призвести до травмувань оточуючих та, навіть, до людських жертв.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь