ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Червня, 2018 р., 13:05
Людство з давніх-давен усвідомило ціну здоров’я, присвячуючи цій темі мудрі думки, які слугують засобом передачі знань і досвіду старшого покоління молодшому. З розумінням цінності здоров’я і руйнівних наслідків природніх небезпек, випливає думка про необхідність дбайливого ставлення до власного життя.  8 червня, у дитсадку, було присвячене закріпленню знань про літні природні небезпеки та стихійні лиха. Холод і спека, повені, блискавки, зустрічі з дикими тваринами, отруйними рослинами і комахами – це є природні небезпеки.  Закріплення знань про правила поведінки під час стихійних лих проходило в ігровій формі разом із Зайчиком, який взагалі не знав цих правил. Дошкільнята показали гарні знання та вміння та поділились досвідом із лісовим гостем.
08 Червня, 2018 р., 12:31
Зустрічай-но, дітвора: Найтепліша йде пора! Літо-це купання в річці, Це здоров'я, ігри, сміх. Сонця вистачить для всіх!   Під таким гаслом 7 червня в нашому садочку пройшла фізкультурна розвага «Здраствуй, літо!». Діти старших та середніх груп, разом із завітавшими до них у гості Забіяками, змагалися у спритності та винахідливості. Інструктор з фізкультури Коломійчук І.О. підготувала цікаві естафети: «Перелітні птахи», «Сахарок для бджілок», «За морквою», «Гаряча картопля», «Парасольки», «Хто вперед», «Перетягування канату», «Черевички-скороходи», «Сонечко і дощик» під час яких вихованці показали свою силу, кмітливість, вміння долати перешкоди, відчуття відповідальності за команду, прагнення до перемоги. Під час розваги не лише діти, а й дорослі отримали масу задоволення. Учасники змагань отримали листи-подяки за активну участь у спортивній розвазі.
08 Червня, 2018 р., 12:16
6 червня у ДНЗ «Берізка» пройшло свято «День іменинника». Вихованці та гості зібралися у святковій залі. Усі іменинники приймали найкращі та щирі привітання. У цей святковий день до малят завітав гість із дрімучого лісу - ведмедик Мишко, у якого також був День народження. Діти для гостя влаштували справжнє свято з різними конкурсами, змаганнями, веселими іграми. Вихованці садочка виготовили для гостя святкову листівку та приготували справжні подарунки для нього. А який же День народження без святкового пирога. Дошкільнята для ведмедика приготували та прикрасили святковий пиріг. Діти старших груп завели хоровод « Коровай» та висловили найкращі побажання імениннику. Під кінець свята усіх чекала запальна дискотека.
08 Червня, 2018 р., 12:11
Я хочу жить, я маю право. Я маю право на права. Я маю право жить в добрі. Я маю право, Я- дитина! А ще я хочу бути здоровою. Я маю право на житло, батьків,  Освіту і на друзів.
08 Червня, 2018 р., 12:07
П'ятого червня відбулося районне свято «Талановита родина». Програма проходила за номінаціями сценічне мистецтво та декоративно-прикладне мистецтво. Юні таланти та їх рідні дарували щирість, майстерність і гарний настрій вдячним глядачам. Дошкільний заклад «Берізка» на конкурсі представляли: в номінації «декоративно-прикладного мистецтво» - Сизоненко О.П. з донечкою Вікусею, в номінації «сценічне мистецтво» - родини Побережник, Юхимець. Конкурсанти смт. Глуховець показали високу майстерність і зайняли 1 місце. Всіх учасників та переможців конкурсу було нагороджено грамотами відділу освіти та пам’ятними подарунками. Вітаємо наших переможців та пишаємося ними.
08 Червня, 2018 р., 08:15
Відповідно до розпорядження  голови облдержадміністрації В. Коровія від 17 квітня 2018 року №315 «Про затвердження Положення про організацію та проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)», в рамках Плану дій реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької області  на період до 2020 року оголошено  конкурс бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапи)
05 Червня, 2018 р., 12:08
Літо – радісна пора, Їй радіє дітвора. Час прийшов відпочивати І здоровими зростати.
05 Червня, 2018 р., 11:57
Коли у небі сонечко сміється , А в полі, лузі квіти розцвітають, Тоді нас всіх із цим прекрасним святом –  З днем захисту дітей завжди вітають.
05 Червня, 2018 р., 11:36
31 травня  в ДНЗ “Берізка” відбувся День здоров’я  «Посмішка – запорука здоров'я». Проведення таких днів в нашому закладі спрямовано на зміцнення здоров’я дітей,  покращення фізичного розвитку, виховання у дітей, прагнення бути здоровими, сильними, витривалими.
02 Червня, 2018 р., 17:06
1 червня в селищі Глухівці, на площі перед будинком культури, відбулося свято дитинства з нагоди Дня захисту дітей.  Впродовж усього свята для дітей були організовані конкурси, вікторини та конкурс караоке. Всі учасники та переможці конкурсів та вікторин були нагороджені солодкими подарунками та гарними емоціями від участі. Також всі бажаючі діти мали змогу безкоштовно відпочити на атракціонах, які були розміщенні на площі. У другій половині свята відбувся святковий концерт за участі солістів народних та аматорських колективів Глуховецького будинку культури, Непедівського сільського клубу, Гуровецького будинку культури та Бродецького будинку культури. В завершені концертної програми перед усіма присутніми виступив Олександр Онуфрійчук, який своїми піснями зірвав овації усіх присутніх. Зі сцени всіх привітали зі святом депутат обласної ради Ірина Колесник, голова Глуховецької селищної ради Олександр Амонс, депутати Глуховецької селищної ради Олена Кирилюк та Василь Лилик. А на завершення свята для всіх бажаючих організована святкова дискотека.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь