ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

08 Березня, 2018 р., 09:03
ДОРОГІ ЖІНКИ!!! Щиро і сердечно вітаємо Вас із весняним святом – 8 березня. Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму. Бажаємо Вам щастя й вдачі, міцного здоров’я, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода і добробут.
08 Березня, 2018 р., 09:02
ШАНОВНІ ЖІНКИ РАЙОННИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ВІДДІЛІВ ТА ПІДПРИЄМСТВ! ?Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня ! Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського. Бажаю Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких. Зі святом Весни, Вас !
07 Березня, 2018 р., 12:16
Напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня, 06.03.2018 року, в Глуховецькому селищному будинку культури відбувся святковий концерт. Під час концерту з привітаннями до жінок Глуховецької об’єднаної територіальної громади звернувся селищний голова Амонс Олександр Анатолійович. Від імені всіх чоловіків громади всім присутнім жінкам були вручені квіти, які в зал винесли учасники чоловічого вокального гурту «Добряни». Спонсором концерту виступила родина Олени Миколаївни та Марка Івановича Кирилюків, а також виконавчий комітет Глуховецької об’єднаної територіальної громади. Втішали серце та душу Глуховецьких жінок творчі колективи: Народний аматорський колектив української пісні «Берегиня», жіночий вокальний ансамбль «Душі криниця», дитяче вокальне тріо «Дзвіночки», Зразковий колектив народного танцю «Подільський вітерець», розважали глухівчанок сатеричний дует «Красапети», чоловічий вокальний гурт «Добряни». Своїми піснями радували слух солісти-вокалісти Інна Плєхова, Інна Лавренюк. Майстерно на баяні виконав «Чардаш» Монті Олександр Зайчук. В концерті прийняв участь гурток художнього читання з композицією «Доля» присвяченою Дню народження Тараса Шевченка. Бурхливими оплесками та радісними вигуками сприймали глядачі майстерні виступи аматорів сцени. Довгими оплесками відгукувалися на кожен номер, на кожен жарт – щиро були вдячні за гарну концертну програму.
07 Березня, 2018 р., 10:24
Напередодні Міжнародного жіночого дня у Непедівському сільському клубі відбувся святковий концерт «А жінка в світ приходить для любові».
07 Березня, 2018 р., 10:18
«Жінка – найчарівніша на землі», з такою назвою, напередодні Міжнародного жіночого дня, відбувся святковий вечір в Гурівецькому будинку культури.
03 Березня, 2018 р., 09:19
Відповідно до рішення виконкому Глуховецької селищної ради від  22.01.2018 року «Про проведення загальних зборів громадян на території Глуховецької селищної ради» 30.03.2018 року у приміщенні будинку культури смт.Глухівці відбудуться загальні збори громадян .
03 Березня, 2018 р., 09:19
Відповідно до рішення виконкому Глуховецької селищної ради від  22.01.2018 року «Про проведення загальних зборів громадян на території Глуховецької селищної ради» 29.03.2018 року у приміщенні будинку культури с.Гурівці відбудуться загальні збори громадян .
03 Березня, 2018 р., 09:18
Відповідно до рішення виконкому Глуховецької селищної ради від  22.01.2018 року «Про проведення загальних зборів громадян на території Глуховецької селищної ради» 23.03.2018 року у приміщенні клубу с.Непедівка відбудуться загальні збори громадян .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь