ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2018 р., 14:00
Відповідно до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою одержання  зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань:
01 Липня, 2018 р., 13:08
Ось і настав, мабуть, один з найважливіших днів в їхньому житті — випускний. Стільки стежок потоптано навколо школи, і стільки доріг відкривається в нове життя. Бажаємо завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для них такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Щиро бажаємо зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких вони прагнуть зараз, адже від цього залежить їхнє майбутнє.
28 Червня, 2018 р., 11:25
Щиро вітаємо Вас з державним святом України — Днем Конституції. Основний Закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу. У цей урочистий день будемо щиро вірити у реальне втілення конституційних прав і свобод, зміцнення добробуту наших родин та еволюційний правовий розвиток нашої держави. Бажаємо вам, здоров’я, щастя і віри у високе призначення та світле майбутнє України.
27 Червня, 2018 р., 10:44
Глуховецька селищна рада повідомляє, що відповідно до Наказів МФУ від 07.03.2018 року №350 "Про затвердження Змін до Порядку казначейського обслуговування доходів та інших надходжень державного бюджету" та №126 від 08.02.2018 року "Про затвердження Змін до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів" з 02 липня 2018 року змінюються реквізити рахунків з обліку надходжень до державного та місцевих бюджетів, відкритих на балансі Державної та казначейської служби України.
18 Червня, 2018 р., 08:21
Непедівський ЗНВК І-ІІІ ступенів “Школа-дитячий садок” відсяткував з унями 11 класу завершення навчання у школі. Вітаємо батьків, учнів та всіх жителів громади з подоланням учнями ще однієі сходинки в житті. Бажаємо удачі, знайти свій шлях у житті, здоров*я та здійснення всіх мрій. Привітали випускників та всіх присутніх селищний голова Амонс О.А. та виконуюча старости Корніюк Г.О. Ізюминкою свята були виступи учасників художньоі самодіяльності та лауреатів музичних конкурсів: Максимчук Н.М. ?лауреат конкурсу “Струни серця”?та Корніюк А.В. ?лауреат конкурсу “Червона рута”.
17 Червня, 2018 р., 20:53
Шановні медичні працівники ! Прийміть найщиріші вітання зі словами вдячності за вашу благородну працю. Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. А тому Ваша професія завжди була однією з найнеобхідніших і найшановніших. Саме для неї завжди були, є і будуть актуальними такі поняття, як доброта, гуманність, благородність і професіоналізм. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!
15 Червня, 2018 р., 18:18
15 червня, напередодні професійного свята, селищний голова Амонс Олександр Анатолійович привітав колектив Глуховецької амбулаторії загальної практики сімейної медицини з професійним святом з Днем медичного працівника.
11 Червня, 2018 р., 16:07
Шановні жителі смт. Глухівці, з метою запобігання руйнування та попередження передчасної деформації нового дорожнього покриття на перехресті вулиць Шкільна - Героїв Майдану, обмежено рух транспорту по даній ділянці дороги протягом 2-х днів. Просимо Вас із розумінням віднестися до тимчасових незручностей.
11 Червня, 2018 р., 15:06
Мешканці смт. Глухівці останні два роки могли спостерігати будівельні роботи по вул. Шкільна та Героїв Майдану. Так, у 2017 році було побудовано тротуарну доріжку по вул. Шкільна. У 2018 році проводились роботи по капітальному ремонту перехрестя вулиць Шкільна та Героїв Майдану.  Станом на 10 червня Глухівчани можуть спостерігати відновлене дорожнє покриття на перехресті, влаштовані острівці безпеки та організований рух транспорту по колу. Ці заходи спрямовані на підвищення безпеки руху та зниження швидкості транспорту.  Ініціатором та основним партнером співфінансування проекту «Капітальний ремонт дорожнього покриття тротуару по вул. Шкільна та влаштування острівців безпеки на перехресті по вул. Шкільна-Героїв майдану смт. Глухівці Козятинського району Вінницької області» виступає ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство».  В якості надання благодійної допомоги селищу підприємство виконало масштабну реконструкцію перехрестя.  Висловлюємо щиру подяку керівництву ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» від мешканців селища та надіємось на подальшу плідну співпрацю!
11 Червня, 2018 р., 10:57
9 червня відбувся заключний тур першості Вінницької області серед аматорів сезону 2017-2018. Команда «АКВ» Глуховецької об’єднаної територіальної громади зустрічалась на виїзді з командою «Поділля» Кирнасівка. У важкому матчі наша команда поступилася господарям поля з рахунком 3-0. За підсумками сезону команда «АКВ» завершила змагання на 5 місці турнірної таблиці у групі «Схід». Бажаємо їм у наступному сезоні кращих результатів. 10 червня відбувся 1 тур чемпіонату обласної сільської ліги аматорського футболу Вінниччини у якому команда «АКВ» зустрілась із командою Мурафа Шаргородського району та здобула впевнену перемогу із рахунком 4-1. Голами відзначилися Хрищенюк Андрій, який оформив хет-трик у ворота суперника та Ковальчук Олександр.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь