ГЛУХОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА
Вінницька область, Хмільницький район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

09 Травня, 2020 р., 14:46
9 Травня — не тільки прекрасний весняний день, але й незабутня, пам’ятна дата — День Перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні. Зовсім мало залишилося тих, хто має безпосереднє відношення до цього свята, кому особисто ми повинні вклонитися в ноги і подякувати за мирне небо над нашими головами. В це свято ми відчуваємо багато різних емоцій: радість, гордість, сум, смуток. Незважаючи на те, що цей день все далі йде в глибину років, перемога має величезне історичне значення для нашої Батьківщини.
09 Травня, 2020 р., 12:08
Скiльки iснує свiт - стiльки й iснують вiйни. Свiт дiлили, передiляли, знову дiлили... Жодна держава не iснує вiчно: то приєднується до чогось, то вiддiляється, то її знищують. Iде безкiнечний передiл свiту.
27 Квітня, 2020 р., 09:46
Шановні мешканці Глуховецької об'єднаної територіальної громади!
23 Квітня, 2020 р., 09:06
Глуховецька селищна рада та колектив КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глуховецької селищної ради» висловлюють найщирішу вдячність організаціям та приватним підприємцям, які надали матеріальну допомогу медичному закладу нашої громади.
15 Квітня, 2020 р., 10:55
У результаті систематичних підпалів сухої трави, дерев та інших біологічних залишків на території населених пунктів Глуховецької об’єднаної територіальної громади природному середовищу, життю, здоров'ю людей та екосистемі завдається значна шкода. Знищується тваринний та рослинний світ, загрожує небезпека життю та здоров`ю громадян. Щорічно, з приходом весни, на полях та сіножатях, на пагорбах та вздовж доріг рухаються вогняні «фронти», які знищують на своєму шляху все живе. Вогнем знищується не лише сухостій, але й насіння і коріння живих рослин, пошкоджуються нижні частини дерев і кущів, погіршується якість ґрунтів, що призводить до зниження урожайності. Невинні на перший погляд спалювання можуть призвести до масштабних пожеж, загрожувати знищенням житлових будівель та життю людей. Закликаємо вас не палити суху траву та не наражати на небезпеку власне здоров’я та життя оточуючих! Спалювання трави, листя та інших відходів, особливо у весняний та осінній період, призводить до забруднення повітря. Це, у свою чергу, призводить до збільшення випадків захворювання дихальних шляхів у населення. Також нагадуємо, що є законодавча база, яка забороняє будь-яке спалювання, будь-яких видів відходів на території населеного пункту, яка приймається з метою створення сприятливого для життєдіяльності людини довкілля, збереження і охорони навколишнього природного середовища, забезпечення санітарного благополуччя населення та забезпечення належного контролю за благоустроєм та санітарним станом громади. Помилковою є думка, що спалювання відмерлої рослинності є корисним для відновлення природи. Втім, таке спалювання немає жодного позитивного ефекту, навпаки – це бомба сповільненої дії, яка найбільше шкодить тим, хто його палить Звертаємося до жителів громади, якщо ви стали свідком підпалу, зробіть, по можливості, фото та відео фіксацію правопорушення та повідомте у поліцію про порушення законодавства України. Шануймо себе, ближніх та бережімо своє здоров’я!
10 Квітня, 2020 р., 13:09
Глуховецька селищна рада та колектив КП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Глуховецької селищної ради» висловлюють найщирішу вдячність організаціям та приватним підприємцям, які в цей важкий час, надали матеріальну допомогу медичному закладу нашої громади.
23 Березня, 2020 р., 10:39
Рекомендації для осіб, з підозрою або COVID-19, які перебувають вдома у самоізоляції
18 Березня, 2020 р., 11:58
До уваги жителів Глуховецької об’єднаної територіальної громади! На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширення на території України короновірусу COVID-19» (зі змінами) та рішення комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Глуховецької селищної ради від 17 березня 2020 року починаючи з 18 березня 2020 року на період проведення карантинних заходів ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ СТИХІЙНА ТОРГІВЛЯ ТА МАСОВІ СКУПЧЕННЯ ЛЮДЕЙ!!! Просимо Вас поставитися з розумінням та особистою відповідальністю до запроваджених заходів, які мають на меті запобігти поширенню цьому вірусному захворюванню та його локалізації. Уникати крайнощів: не піддаватися панічним настроям, але і не легковажити небезпекою. Ставитися з почуттям відповідальності, як до себе, так і до інших. Якщо ви маєте симптоми ГРВІ уникайте перебування в людних місцях та зверніться за лікарською допомогою. Дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я щодо правил визначеної на цей час особливої гігієни та поводження серед груп людей. Бережіть себе та будьте здорові! З повагою, селищний голова Олександр Амонс.
18 Березня, 2020 р., 11:57
Повідомляємо Вас про те, що на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 року №211 «Про запобігання поширення на території України короновірусу COVID-19» (зі змінами) та рішення комісії з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Глуховецької селищної ради від 17 березня 2020 року починаючи з 17 березня 2020 року тимчасово призупиняється робота таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування розташованих на території громади до скасування обмежувальних заходів: - усіх торгівельних закладів, крім продуктових, побутової хімії, аптек та АЗС; -ринків (крім продовольчої групи товарів); - салонів красоти, перукарень; -ресторанів, закладів громадського харчування, в тому числі барів, клубів, кафе, дискотек, інших підприємств, закладів та установ незалежно від форми власності, які надають платні послуги населенню, не пов’язані з охороною здоров’я та життєзабезпеченням. Дозволяється здійснювати роздрібну торгівлю продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, провадити банківську, страхову та телекомунікаційну діяльність, а також торгівельну діяльність і діяльність з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту. 2. Власники магазинів зобов'язані забезпечити персонал магазинів засобами індивідуального захисту (маски, рукавички тощо) та оптимізацію кількості покупців, що одночасно перебувають в закладах торгівлі, шляхом встановлення граничної чисельності споживачів в залежності від торгівельних площ та наявного обслуговуючого персоналу (касирів) з дотриманням безпечної відстані - 1м.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь